fredag den 13. april 2012

Træk og slip er luksus

 
I februar opdagede vi under en kort mildvejrsperiode, at vores slamtank (septiktank) vist var utæt. Alderen var til det , så der blev lavet aftale med vvs folk om at få skiftet tanken. Så langt så godt.
Nu begyndte ljerne først for alvor: En ny tank var ikke lige på lager og skulle svejses først. Samtidig blev koldt - rigtig gammeldagskoldt igen. Så hele projektet trak ud til begyndelsen af april, hvor to mand mødte op.
Med det fuldte nogle meget spændende og tænderskærende dage: Det var let nok at bryde det lille hus omkring tanken ned; dermed åbenbarede et ispanser af dimensioner sig. Hullet i tanken var midt på og hver gang der var blevet skyllet ud var vandet istedet løbet ud i mellemrummet mellem tank og hus - uden på det isolerende flamingo.
Der blev hamret og banket og brugt brækjern, læssegrab, palleløfter og først efter en delvis demontering af selve tanken lod det sig gøre at løfte den bundfrosne tank væk og få sat den nye tank op.
Det var en glædens dag to måneder senere at vi skiftede spanden ud med : slip og træk! Og sikke et selskab vi holdt for otte gode venner efter at have være gæste-løse i to måneder!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar